نسخه های شفابخش – دستورات درمانی دکتر محسن ناصری
این دستورها نسخههای تجویز شده توسط دکتر محسن ناصری به بیماران مراجعه کننده به مطب میباشد. تمام دستورات ذکر شده باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود و جایگزین درمانهای پزشکی نیست. در صورت مشاهده هرگونه عوارض، مصرف را قطع و به پزشک مراجعه نمایید.

دستور 1: مخلوط زیره سبز و شکر قهوهای
موارد مصرف:
درمان یبوست
مواد لازم:
- پودر زیره سبز: 1 قاشق مرباخوری
- شکر قهوهای: 1 قاشق مرباخوری
روش مصرف:
مواد را در فنجان آب جوش ریخته، بعد از صبحانه، ناهار و شام میل شود.

دستور 2: انجیر و عناب
مواد لازم:
- انجیر خشک: 6 عدد در روز (2 عدد قبل از هر وعده غذایی)
- عناب: 15 عدد در روز (5 عدد بعد از هر وعده غذایی)
روش مصرف:
مواد را در آب خیسانده، طبق دستور مصرف شود.

دستور 3: تخم بارهنگ
مواد لازم:
- تخم بارهنگ: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: مقدار کم
روش مصرف:
با آب جوش مخلوط شده، روزی 3 نوبت بعد از غذا میل شود.

دستور 4: سه حوله
روش اجرا:
- خشک کردن مو با حوله اول
- خشک کردن مجدد با حوله دوم
- شانه زدن با شانه درشت
- بستن مو با حوله سوم به مدت 1.5 ساعت

دستور 5: شیره انگور
مواد لازم:
شیره انگور (1 قاشق غذاخوری)
روش مصرف:
در آب حل شده، هر 3 ساعت یکبار (پس از یک هفته، روزی 2 بار)

دستور 6: سوپ شوید
مواد لازم:
- یک فنجان برنج
- سه قاشق غذا خوری شوید تازه
- پنج لیوان آب
- نمک
- زردچوبه
- روغن زیتون
روش مصرف:
یک پیاله قبل از ناهار و شام میل فرمایید.

دستور 7: خاکشیر 1
مواد لازم:
- خاکشیر
- آب جوش
- دو حبه قند
روش مصرف:
یک قاشق غذاخوری خاکشیر را شسته به اضافه دو حبه قند در یک فنجان آب جوش بریزید، صبح ناشتا میل کنید.

دستور 8: خاکشیر 2
مواد لازم:
- خاکشیر
- آب جوش
روش مصرف:
یک قاشق غذاخوری خاکشیر را شسته با کمی شکر در یک فنجان آب جوش ریخته و میل کنید، یک نوبت صبح ناشتا و یک نوبت شب قبل از خواب میل کنید.

دستور 9: خاکشیر 3
مواد لازم:
- خاکشیر
- آب جوش
- شکر
روش مصرف:
یک قاشق مرباخوری خاکشیر شسته شده را در یک استکان آب جوش ریخته با کمی شکر میل کنید. هر سه ساعت یک بار مصرف شود.

دستور 10: دستور سوپ جعفری
مواد لازم:
- یک فنجان برنج
- سه قاشق غذا خوری جعفری تازه
- پنج لیوان آب
- نمک
- زردچوبه
- روغن زیتون
روش مصرف:
یک پیاله قبل از ناهار و شام میل فرمایید.

دستور 11: سوپ ماهیچه
مواد لازم:
- ماهیچه گوسفندی
- زعفران
- پیاز
روش مصرف:
هفته ای دو بار هر بار یک ماهیچه گوسفند را با کمی نمک و آب بپزید و کف آن را بگیرید، سپس یک عدد پیاز متوسط اضافه نمایید پس از رسیدن آب آن به دو الی سه لیوان گاز را خاموش کنید و آب آن را صاف کرده به اندازه یک عدس زعفران اضافه کنید. هر یک ساعت پنج قاشق غذا خوری آب سوپ را میل نمایید.

دستور 12: ضماد حنا
مواد لازم:
- حنا
روش مصرف:
مقداری حنا را با آب خمیر کرده بعد از پایان دوره پریود در شب اول پاکی به منطقه واژن ضماد شود.

دستور 13: نطول حنا
مواد لازم:
- حنا
روش مصرف:
یک قاشق غذا خوری حنا را در نیم لیتر آب جوش ریخته بیست دقیقه بماند سپس آب قرمز رنگ شفاف را بدون تفاله در بطری ریخته نگهداری کنید. پس از هر نوبت استفاده از سرویس بهداشتی، بعد از طهارت چند سی سی از آب حنا را به منطقه واژن بریزید و دیگر آن را نشویید.

دستور 14: سوپ برنج ساده
مواد لازم:
- دو واحد برنج
- یک واحد ماش
- یک واحد عدس
- یک واحد جو پوست کنده
- دو قاشق غذاخوری مرزه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری شوید خرد شده
- چهار قاشق غذاخوری سبزی آش
- یک قاشق مرباخوری سماق
روش مصرف:
مواد را مخلوط نموده و سوپ بپزید. در آخر پخت سماق اضافه شود. هر یک ساعت یک کاسه ماست خوری از این سوپ میل کنید.

دستور 15: برنج آبکش گیلان
مواد لازم:
- برنج آبکش گیلان
- سی عدد زیتون شور کم نمک
- سه عدد سیب زرد شیرین
توصیهها:
- در صورت ضعف کمی گوشت گوسفند آب پز و کمی شیره مجاز است.
- در صورت ضعف شدید یا بروز سرماخوردگی یا بیماری دیگر رژیم قطع و به پزشک مراجعه نمایید.

دستور 16: جوشانده خارخاسک
مواد لازم:
- پنج قاشق غذاخوری خارخاسک
- ده لیوان آب
روش مصرف:
مواد را بجوشانید تا به پنج لیوان برسد سپس صاف کنید. هر سه ساعت یک لیوان میل شود.

دستور 17: سبوس مرکب
مواد لازم:
- سبوس گندم
- سبوس برنج
روش مصرف:
یک ساعت مانده به ناهار و شام با یک لیوان آب میل شود.
توصیه:
در صورت اسهال یک بار در روز کافی است.

دستور 18: هلیله سیاه
مواد لازم:
- کپسول هلیله سیاه (هلی تار)
روش مصرف:
یک تا دو عدد کپسول شب قبل از خواب

دستور 19: چای افتیمون
مواد لازم:
- افتیمون
- آب جوش
- شکر
روش مصرف:
افتیمون را در آب جوش ده دقیقه بماند سپس صاف کنید با کمی شکر و سپس یک ساعت پس از صبحانه و شام میل شود.

دستور 20: سوپ جوجه
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم جوجه مرغ
- یک پیاز متوسط
- زعفران
- نمک
روش مصرف
جوجه مرغ را با مقدار کافی آب و با شعله کم بجوشانید، در حین جوشیدن کف حاصل را جدا کنید. سپس پیاز را اضافه کنید. وقتی جوجه مرغ پخت و آب آن به دو لیوان رسید (در صورت نیاز میتوان آب اضافه کرد) کمی زعفران و نمک اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. آب سوپ حاصل را هر یک ساعت چند جرعه میل نمایید.